skoti написа:mar29 написа:Моят съвет е същия като този на колегата-вземи си задължително СМАРТ,койдо да е със 700 куб.см двигателя или повече.
Не че нещо,ама незнам стария модел фейса да има повече от 700 куб. двигател .
Това за компресора и пяната си е на късмет.
На жена ми смарта ,лично го купих от Германия от шоурум на Мерцедес и нямаше компресор и пяна .
Е не че нещо,ама Вие господине КЪДЕ ВИДЯХТЕ ДА СЪМ СПОМЕНАВАЛ,ЧЕ ИМА СМАРТ СЪС СТАРИЯ "ФЕЙС" И ДА Е С ПО-ГОЛЯМ ОТ 700 куб.см ДВИГАТЕЛ?
В по-горния пост колегата съветва, годината да е след 2003-2004 и двигател 700 куб.см,а аз съм уточнил, купувачът да предпочита двигател с равен или по-голям от 700 куб.см,!!!
Обяснил съм и накратко какво ще има като окачване при старото купе и какво при по-новото,но НИКЪДЕ НЕ СЪМ ОБЯСНЯВАЛ КОЕ КУПЕ С КАКЪВ ДВИГАТЕЛ Е !!!
А и не се знае с какви средства разполага господина,създал темата.Може за него да не са проблем и повечко пари..............в такъв случай силно му препоръчвам BRABUS изпълненията,от които имам страхотни впечатления.Иначе, като най-евтин вариянт да гледа 700 куб.двигател.
А относно компресорчето,пяната и много други нужни глезотийки,АЗ не случайно споменах ВНОСА ОТ ШВЕЙЦАРИЯ. Още битува мнението,че щом е от Германия,колата задължително ще е НАЙ...........НАЙ. Не казвам,че са лоши от Германия,но нека не забравяме,че допреди 15 години внесените от там коли масово бяха БЕЗ КЛИМАТИК,за разлика от тези от Италия ( които пък страдат откъм друга подръжка).В крайна сметка най-важно е не откъде е внос колата,а конкретното и състояние.
ПП към купувача: Колега,три пъти гледай даден автомобил,един път плащай